Vrednote, vizija, poslanstvo

Nahajate se na strani: Domov > O podjetju

O podjetju

V podjetju Linea Media d. o. o. se od leta 2001 ukvarjamo z inovativnimi mediji komuniciranja. V sodelovanju z oglaševalskimi agencijami in direktnimi naročniki spodbujamo kreativno uporabo oglaševalskih mest.

Smo specialisti na področju zunanjega oglaševanja, zagotavljamo oglaševanje na giga oglasih na fasadah, na oglasnih površinah dimenzije 12 x 5 m ob avtocestnem križu ter na jumbo plakatih dimenzije 4 x 3 m. Izbirate lahko med kratkoročnim zakupom več površin v mreži 12 x 5 m ali 4 x 3 m (tisk na papir) in med dolgoročnim zakupom posamezne površine (tisk PVC platno).

Omogočamo tudi oglaševanje na indoor medijih (panojih B2, Vidi karticah), različne vrste oglaševanja pod črto (sladkorčki, podstavki, prtički, čokoladice …) in pa predvsem v zadnjem času vse bolj popularno spletno oglaševanje (Google in Facebook oglaševanje).

V letih delovanja smo pridobili neprecenljive izkušnje pri komuniciranju s porabniki, poslovnimi partnerji in lokalnimi skupnostmi. Idejnost in prilagodljivost sta naši osnovni značajski potezi, zato smo v celotni splet inovativnih medijev dodali rešitve po meri naročnikov, katerim pomagamo pri načrtovanju in izvajanju oglaševalskih akcij. Večino kampanj oblikujemo po konkretnih željah naročnikov. Npr. za vas poiščemo ustrezne lokacije za usmerjevalne oglase, s katerimi vodite potencialne kupce do vaše poslovne enote. Na podlagi dolgoletnih izkušenj vam svetujemo pri izbiri ustreznih medijev glede na razpoložljiva oglaševalska sredstva.

 

VREDNOTE

Usmerjenost k naročnikom, zaposlenim, partnerjem in vsem deležnikom:

 • Odličnost: vse kar počnemo je vredno početi najbolje;
 • Učinkovitost: naš cilj je biti hiter pri odzivih na potrebe in želje naročnikov, pri reševanju izzivov in sami izvedbi posla;
 • Partnerstvo in zaupanje: dobri in odprti medsebojni odnosi;
 • Ustvarjalnost, inovativnost: iščemo nove in boljše poti za zadovoljstvo naših kupcev;
 • Iskrenost: delo hočemo opraviti najbolje, odkrito in pošteno vložimo svoj trud in sebe;
 • Izpolnjevanje obljub: spoštujemo dane obljube in jih v celoti izpolnjujemo;
 • Točnost: Spoštujemo naš čas in čas naših naročnikov, jim pomagamo pri načrtovanju oglaševalske kampanje in naredimo čim bolj prilagojeno rešitev oglaševanja;

Ostale vrednote:

 • Vlaganje v znanje in nove tehnologije;
 • Odgovornost do okolja: gojimo spoštljiv odnos do naravnega in družbenega okolja;
 • Redoljubnost: cenimo urejenost, organiziranost in red;
 • Strokovnost.

 

VIZIJA

Smo ponudnik vrhunskih inovativnih medijev komuniciranja. Ustvarjamo kakovostne, domiselne in sodobne rešitve oglaševanja. S širokim spektrom znanj zadovoljujemo želje naših naročnikov.

Na osnovi ustaljenih in novih poslov, s strateškim in učinkovitim investiranjem ter s prevzemanjem dobro preračunanih tveganj ustvarjamo visoke dodane vrednosti. Zavestno spodbujamo konstantno rast podjetja.

Ker smo specializirani, predani svojemu poslu in poznamo potrebe naših naročnikov, verjamemo v zmagoviti uspeh!

POSLANSTVO

Z osnovno usmeritvijo v inovativne medije komuniciranja skrbimo za zadovoljstvo številnih oglaševalcev ter jim nudimo posebne koristi. Omogočamo komunikacijo.

Smo specializirani ponudnik oglasnega prostora na zunanjih in ambientalnih medijih, usmerjevalnih sistemih ter spletnih medijih. V sodelovanju z naročniki in oglaševalskimi agencijami spodbujamo kreativno uporabo oglasnih mest, ponudbo prilagajamo njihovim pričakovanjem. Dodatno smo zaradi strateških partnerskih povezav bolje podkovani v razvoju novih medijev in tehnologiji ter poznavanju specializiranega segmenta kupcev iz farmacevtske industrije. Svoje prednosti vidimo v razvijanju znanja, usposobljenosti in povezovanju. S poslovnimi partnerji in drugimi deležniki razvijamo odnose zaupanja in dolgoročnega sodelovanja. Uresničujemo modrost!