Pravi čas za raziskave

admin
Comments Off on Pravi čas za raziskave

Dragi poslovni partnerji,

že več kot 17 let skrbimo, da so vaša sporočila vidna in da dosežejo vaše ciljne skupine. Izjemno povpraševanje je privedlo do tega, da smo se že pred 11 leti začeli ukvarjati s strateškim marketingom in ustanovili specializirano raziskovalno agencijo, ki je izvedla že več kot 370 raziskovalnih projektov, ki so nujno potrebni za izgradnjo strategije vsakega podjetja.

V sodelovanju s trženjsko-raziskovalno agencijo smo pripravili posebno ponudbo za vrste raziskav, ki vam bodo pomagale pri uresničevanju ciljev vašega podjetja:

SKRITI KUPEC
Se sprašujete o kakovosti vaših storitev in izdelkov, o odnosu zaposlenih ter o zadovoljstvu potrošnikov z vašimi storitvami in izdelki? Naše metode vam omogočajo vpogled v odnos osebja do kupca, odkrivanje pomanjkljivosti v vaši ponudbi in postrežbi. Z razumevanjem pojavov v vaši prodaji lahko vplivate na povečanje zadovoljstva kupcev in izboljšanje konkurenčnih prednosti.

FOKUSNE SKUPINE ALI TELEFOKUS
Vas zanima mnenje ciljne populacije glede vaših izdelkov in storitev? S fokusnimi skupinami vam zagotavljamo pridobitev povratnih informacij o kakovosti vaših izdelkov in storitev. Z izvajanjem telefokusa pa vam omogočamo pridobitev povratnih informacije težje dosegljivih populacij, saj ni potrebe po fizični prisotnosti.

SVETOVANJE
Želite izboljšati ugled vašega podjetja, popraviti kakovost vaših izdelkov in storitev ter še bolj prodreti z vašimi izdelki na tržišče? Na podlagi dolgoletnih izkušenj vam bomo pripravili analizo podatkov in poročil glede na opravljene raziskave in vam ponudili profesionalno in učinkovito svetovanje.

VIDNOST
Postavitev izdelkov je izrednega pomena za potencialne kupce, saj se na podlagi opaženih produktov in ugleda vaše znamke potencialni kupec odloči za nakup izdelka oziroma storitve. Naši strokovnjaki vam bodo svetovali, kako izboljšati izpostavitev vaših izdelkov na prodajnem mestu in pomagali pri boljši vidnosti vaše znamke.

Za več informacij pokličite na 01 282 22 64 ali pošljite sporočilo na info@lineamedia.si