Vidi kartice

[vc_button url=”https://www.lineamedia.si/projekti-po-meri/” text=”Nazaj na stran PROJEKTI PO MERI” size=”” align=”right” type=”contrast” outlined=”0″ icon=” fa-chevron-left ” target=”_self”]
Nahajate se na strani: Projekti po meri > Vidi kartice

Ambientalni mediji – Vidi kartice

Brezplačne razglednice oziroma Vidi kartice so uveljavljen medij komuniciranja s potrošniki v številnih državah po svetu.

Vidi kartice razveseljujejo Slovence od leta 1999. Za uporabo Vidi kartic so se odločili številni oglaševalci hrane in pijač, kozmetičnih izdelkov, oblačil in drugih modnih dodatkov, telekomunikacij, športa in prostega časa, raznih prireditev ter humanitarnih dejavnosti.
vidi-kartice

Oglaševalci lahko z Vidi karticami učinkovito dosežete tiste posameznike, ki večino svojega časa preživijo zunaj doma in jih je zato s tradicionalnimi mediji težko doseči.

Brezplačne kartice pričakajo porabnika v okolju, ki je zabavno, sproščujoče in prijateljsko (npr. oglaševanje v lokalih). Zaradi sproščenega vzdušja v okolju, ki ni zasičeno z oglasi, stojal na opaznih mestih, oblikovno privlačnih kartic in njihove uporabne vrednosti Vidi kartice na nevsiljiv način prenašajo oglaševalsko sporočilo.

vidi-kartice

Značilnosti:
  • nevsiljivo oglaševanje v lokalih, na fakultetah, v knjižnicah, v študentskih domovih itd.;
  • uporabna vrednost brezplačne razglednice;
  • stojala na opaznih mestih;
  • nacionalna pokritost;
  • lokacije oglaševanja v dobro obiskanih lokalih, študentskih domovih in servisih, knjižnicah.

Vas zanima ponudba?